Tento kuchár varí zásadne len v prírode. Keď si chce upiecť chlieb, najprv si svojpomocne postaví mlyn
K dobrému jedlu stačí oprášiť staré zvyky a zohnať poriadny kus mäsa.
Tak tomuto kuchárovi sa nevyrovná nikto. Luxusnú kuchyňu, najmodernejšie spotrebiče a potraviny zo supermarketu vymenil za varenie v otvorenej prírode. Keď si chce upiecť chlieb, postaví si vlastný mlyn, ktorý napojí na tečúcu rieku neďaleko jeho obydlia, aby si mohol pomlieť nakosenú pšenicu. Keď sa chce pochváliť domácim kebabom, čaká ho najprv výroba domáceho grilu, na ktorom ho upečie. Popri tejto senzácií vám ukáže aj zopár naozaj chutných receptov.
Už pri pohľade na náhľadový obrázok jeho videa viete, že ide o niečo unikátne. Zatiaľ čo na jednom drží dvoch králikov, na druhom sa opiera o hovädzie hlavy. V ruke ale ale zazriete aj lahodný ukrajinský boršč. Celé varenie prebieha veľmi sporadicky a je doplnené o najrôznejšie prírodné scenérie, ktoré ho pri varení obklopujú.
Na jednom z videí kuchárov synovec, ktorý sa stará o produkciu, prezradil, že spočiatku natáčal iba videá určené deťom. Potom si povedal, že by chcel priniesť aj unikátny obsah o varení. So svojim nápadom oslovil strýka, pána Tavakkula, ktorý s radosťou ponuku prijal. Už vtedy mal nachystaných mnoho vlastných unikátnych receptov, ktoré by chcel ľuďom ukázať. Obaja pochádzajú s Azerbajdžanu, no ich originálny prístup k vareniu je dnes senzáciou pre celý svet.
Najväčšiu priazeň si u ľudí získal videami o pečení obrovského hovädzieho stehna, vyprážanej šťuke či teľacích semenníkoch. Obľúbené sú aj tie, kde ručne stavia dom či vyrába vlastnú pec. Aby žiadne jedlo nevyšlo na zmar, na večeru pozve deti z celej dediny, ktorý jeho počin aj ohodnotia.