Omladzujúca nátierka od Ivany Gáborík vám ochutí celý deň. Najlepšia je s bagetkou a pažítkou
Na jej prípravu stačí päť ingrediencií.
Ako bývalá profesionálna tanečníčka si vždy potrpela na kondíciu a dodnes vie ohúriť vynikajúcou figúrou. Ivana Gáborík za ňu vďačí najmä zdravým a výživným jedlám, ktoré sa najčastejšie pripravujú v jej kuchyni. Svojimi kulinárskymi zručnosťami a širokým repertoárom receptov neraz zaujala aj širokú verejnosť.
Energickej mame a manželke nevadí ani upratovanie po varení, netají sa svojou láskou k prívarkom a potrpí si na výživné raňajky. Jedným z jej vychýrených tipov na dobrý štart do dňa sa stala aj farebná cviklová nátierka.
„Cvikla je ten druh zeleniny, ktorý buď miluješ, alebo tú spomienku zo školskej jedálne nejde vytesniť,“ zavtipkovala Ivana na sociálnej siete. Je známa najmä svojimi omladzujúcimi účinkami na celý organizmus, plná vitamínov a živín. Práve preto sa vynikajúco hodí už do raňajkového menu.
Cviklová nátierka podľa Ivany Gáborík
Recept nájdete na ďalšej strane: