Dobré noviny
Kuchyňa je srdcom domova, hovorí Dominik Špánik. Pokračuje v otcovej tradícii poctivého remesla
Jana Rujáková
Jana Rujáková

Kuchyňa je srdcom domova, hovorí Dominik Špánik. Pokračuje v otcovej tradícii poctivého remesla

Kuchynské štúdio DOSPA je rodinná tradícia, každú kuchyňu robia s láskou.
Kuchynské štúdio DOSPA je rodinná tradícia, každú kuchyňu robia s láskou. — Foto: DOSPA kuchynské štúdio

Firma pomáha Slovákom vytvoriť kuchyne, po ktorých vždy túžili.

Aké materiály pri výrobe vašich kuchýň používate? Z čoho všetkého si môže zákazník, záujemca vyberať?

Používame iba tie najlepšie a najkvalitnejšie materiály ktoré sa dajú na trhu zohnať, preto si môžeme dovoliť dať na naše kuchynské linky päťročný bezplatný servis a na kovanie doživotnú záruku. Kuchynské linky montujú naši školení montážnici, tým vieme zaručiť, že bude všetko namontované správne a s odbornosťou, ktorú si samozrejme tento obor vyžaduje. Čo sa týka výberu materiálov, tak máme prispôsobené kategórie materiálov od tých najzákladnejších až po tie, ktoré ulahodia aj tým najnáročnejším klientom.

Foto: DOSPA kuchynské štúdio

Akú najnetradičnejšiu kuchyňu, prípadne najnetradičnejší dizajn si u vás zákazník objednal?

Ťažko odpovedať na túto otázku, pretože pre nás je každá zákazka jedinečná a originálna, v dnešnej dobe sú ľudia tak nároční a toto odvetvie ide tak rýchlo dopredu, že vždy je pri každej realizácii niečo nové a niečo netradičné, pretože žijeme v dobe internetu a tam je ozaj z čoho čerpať inšpirácie. 

Foto: DOSPA kuchynské štúdio

Čo nové by ste ešte chceli na trh priniesť, čo sa týka kuchynských štúdií?

Dovolím si tvrdiť, že momentálne ponúkame zákazníkom všetko, čo tento sektor ponúka. Samozrejme sa snažíme držať krok s tými najnovšími trendmi a chodíme čerpať nápady na svetové výstavy nábytku.

Foto: DOSPA kuchynské štúdio

Prípadne do budúcnosti plánujete nejaké nové veci, nové vízie, akým smerom sa budete ďalej uberať? Čo by ste chceli ešte dosiahnuť?

Náš najväčší cieľ je sa ďalej vyvíjať a stať sa jednotkou na slovenskom trhu, aby sme dokázali osloviť bonitných a náročných klientov a ďalej sa rozširovať, poprípade otvoriť nové štúdiá v iných mestách Slovenska. Snažíme sa budovať našu značku, aby sme sa dostali čo najviac do povedomia ľudí a aby bola naša značka spájaná so spokojnosťou a kvalitou. 

Foto: DOSPA kuchynské štúdio

Tento článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou DOSPA kuchynské štúdio.

Časť 2 / 2

Už ste čítali?

Barborka Palušová. / Jedna z posledných fotiek celej rodiny.

Namiesto stužkovej jej pripravovali pohreb. Barborka si nestihla splniť veľký sen, no darovala život

Počas svojho krátkeho života bola anjelik, ktorý všade rozdával…

List od neznámeho dievčaťa zmenil jeho život. Slovák Marián sa vo Vietname zaľúbil a našiel cestu ku káve

Mal som asi naivnú predstavu, že ľudia, čo robia s kávou, sú bohatí, spomína…

Fotograf Miroslav Ondruš a jeho snímka, ktorá ohúrila verejnosť.

Lesník Miroslav Ondruš stál zoči-voči bojujúcim medveďom: Keď odišli, zachvátila ma poľovnícka triaška

Medvedica zaútočila na medveďa a ten sa dlho spamätával z toho, čo sa vlastne…

Seriálový Juan s milovanou Broňou a ich spoločnou dcérkou / Mario Cimarro v Dobrých novinách a Dobrom rádiu

Nikdy nezabudne, ako na pláži uvidel krásnu Slovenku. Mario Cimarro spoznal Broňu po mnohých omyloch

Pozrela sa na mňa s tými svojimi úžasnými modrými očami, až sa…