Jedna nečakaná ingrediencia ho robí najlepším. Tofu od Natálie Germáni jedia aj zarytí mäsožravci
Herečka chcela obohatiť tofu o iné chute.
Je to extra jednoduché, opisuje svoj recept na tofu Natália Germáni. Sama hovorí, že doma si ho pripravujú často a aj preto musí hľadať nové varianty jeho podávania. „Naposledy v Amerike som sa pustila do tofu, ale pripadalo mi hrozne mdlé, tak som otvorila skrinku s omáčkami a koreninami,“ píše herečka. Podarilo sa jej vyčarovať skvelé tofu, ktoré sama nazvala tým najlepším.
Varí aj vegetariánske
Pre jednu členku ich rodiny varí herečka iné jedlá, pretože je vegetariánka. „Máme ešte jedného člena, a to Viki, Zunkinu veľkú sestru, ktorá momentálne študuje v New Yorku,“ objasnila pre Nový Čas. Jedlo však nezachutilo len Viki, pochutnali si na ňom aj ostatní.
„Jedia ho okrem vegetariánov aj zarytí mäsožravci aj malé deti,“ poukazuje na kvality jedla herečka. Sama uznáva, že miluje zdravé jedlá, ovocie či zeleninu, no zhreší aj sladkosťami či čipsami. Natáliino tofu je zdravé, ale zároveň oplýva výnimočnou chuťou. Pomáha mu k tomu ingrediencia, ktorú nazýva tajomstvom jej kuchyne - med.
Tofu od Natálie Germáni:
Recept nájdete na ďalšej strane: