Zbytočne ste strácali čas. Cesnak sa dá šúpať rýchlo a jednoducho, toto je ten správny postup
Video zožalo veľký úspech a inšpirovali sa ním aj skúsení kuchári.
Je účinný proti chorobám, ničí baktérie a jedlu dodáva nezameniteľnú chuť. Cesnak, známy aj ako prírodné antibiotikum, nás však vie aj kvalitne potrápiť a to najmä vo chvíľach, kedy ho treba ošúpať. Jeho čistenie sa dokáže poriadne natiahnuť a okrem toho že je zdĺhavé, občas na rukách zanechá špecifickú arómu.
Aj keď existujú desiatky tipov, ako celý proces urýchliť, nie všetky aj naozaj fungujú. Jeden z nich však na internete zožal obrovský úspech. Je ideálny pre ľudí, ktorí denne varia jedlo s touto prísadou, pretože čistenie cesnaku niekoľkonásobne zrýchľuje.
Pod videom sa síce našli aj komentáre kuchárov, ktorých táto technika potrápila, no mnoho nadšených ľudí tento jednoduchý návod obhajovalo. Prvé pokusy si možno budú vyžadovať väčšiu trpezlivosť, no vďaka tomu neskôr ušetríte čas a vyhnete sa zapáchajúcim prstom.
Ako na to?
Článok pokračuje na ďalšej strane: