Zo zvyškov pripravila jednoduchú lahôdku. Kuracia nátierka Ivany Gáborík zachutila aj najmenším
Najlepšie chutí s krajcom čerstvého chleba.
Rybacia, vajíčková, bryndzová či oškvarková. Nátierky všemožných druhov poznáme už zo škôlky a kým ich niektorí milujú, iní ich nemôžu ani cítiť. Ak však patríte k milovníkom týchto pochúťok, určite vás nadchne recept Ivany Gáborík.
Chutila aj najmenším
Tanečnici sa zo zvyškov kuraťa podarilo pripraviť nátierku, ktorou nepohrdol ani najmladší člen rodiny. „Všetkým chutila a malá Leia takto zjedla mäso aj vajíčka,“ píše Ivana na svojom Instagrame.
Hodí sa na raňajky, na večeru aj ako desiata do školy a najlepšie chutí, ak ju natriete na čerstvý krajec chleba. Pri jej príprave navyše strávite minimum času a spotrebujete zvyšky toho, čo by sa inak nezjedlo.