Mám jednu vec, ktorej sa v reštaurácii či bare nikdy nedotknem, varuje hygienička. Mnohí ju však obľubujú
S obľúbenou ingredienciou prichádza nebezpečenstvo.
Poradila, ako sa v reštaurácii a bare pri objednávaní zachovať. „Keď si budete pýtať pohár vody, dodajte, že nechcete, aby vám tam plával akýkoľvek citrus. Obsluha ich väčšinou neumýva a aj keď áno, môžu na nich byť chemikálie,“ zdôrazňuje hygienička.
„Predstavte si, že si dáte niečo, čo nie je umyté, nie je organické a boh vie, kde to stálo a teraz vám to zrazu hodinu pláva vo vašom nápoji," vysvetľuje svoj postoj. Ak si chcete svoj nápoj predsa len nejako ozvláštniť, oveľa lepším nápadom je doň šťavu z tohto ovocia jednoducho vytlačiť. Mnoho ľudí jej v komentároch dalo za pravdu, pričom prikývli aj ľudia pracujúci v gastro prevádzkach.