Je extrémne jednoduchý a chutí lepšie ako pité. Miriam Kalisová takto vylepšila recept na jablkový koláč
Pri miešaní ingrediencií si na jednu vec treba dať pozor.
Je extrémne rýchly, do cesta len hodíte jabĺčka, vylejete ho na plech a dáte piecť. „Ak máte radi jablkové pité, odteraz ho už nebudete robiť, lebo tento koláč je takmer bez roboty a chutí ešte lepšie,“ tvrdí o svojom recepte známa moderátorka Miriam Kalisová.
Na čo si treba dať pozor?
Postup jeho prípravy našla na internete, no keďže v ňom neuvádzali gramáž ingrediencií, prerobila ho a inšpirovala ním svojich fanúšikov na sociálnej sieti. Pri pečení si však dávajte pozor, tento koláč nemá mať konzistenciu piškótového cesta.
„Chutí ako niečo medzi palacinkou a jablkovým pité a je tak rýchlo urobený, že nestihnete mrknúť. Jeho chuť ma extrémne prekvapila,“ vysvetľuje obľúbená moderátorka a v krátkom videu si popri pečení stíha aj oddýchnuť.