Jedlá, ktoré nie sú najzdravšie, ale sú naše. Na aké slovenské špeciality nedajú dopustiť známe tváre?
Aj medzi celebritnými osobnosťami sa nájdu také, ktoré si vedia pochutnať na jedlách z našich končín.
Sú gurmáni a radi si doprajú zdravé a chutné jedlo. Nepohrdnú talianskou, indickou či japonskou kuchyňou, no gastronomický zážitok vedia mať aj z našich slovenských jedál. Ktoré známe tváre občas siahnu aj po pokrme "od babičky" či jedle, ktoré už napohľad vyzerá nezdravo?
5. Katarína Jakeš
Tanečníčka Katarína Jakeš, ktorá sa blysla na parkete aj v tanečnej šou Let's Dance, veľmi rada varí. Hoci po narodení dcérky si dáva pozor na to, čo má na tanieri, ani ona nepohrdne slovenskou klasikou. A dokonca z nej dokáže vytvoriť ešte zdravšiu verziu.
Jej tip je napríklad spraviť zo zvyškov kuracieho vývaru domácu Pho polievku. „Pho je vlastne vietnamská verzia vývaru, vývar z mäsa a kostí tvorí základ tohto pokrmu spolu s ryžovými rezancami a vybraným koreninami. Preto ak máte zvyšný vývar z nedeľného obeda, neváhajte ani sekundu a urobte si túto exotickú verziu,“ uviedla ešte dávnejšie pre Feminity tanečníčka.
4. Monika Hilmerová a Jaro Bekr
Článok pokračuje na ďalšej strane: