Chutný, sladučký a bez štipky múky. Dezert Kamily Magálovej zvládne upiecť každá gazdinka
Kamila prezradila fanúšikom recept na "Tvarohovú Olinku".
Rodáčka z Bratislavy sa už vo svojich 20 rokoch stala súčasťou slovenskej hereckej scény. V osemdesiatych rokoch bola hviezdou televíznych obrazoviek či filmov a zaradila sa medzi najobľúbenejšie slovenské herečky. Mnohí si okrem hereckých výkonov Kamily Magálovej obľúbili aj jej lahodné recepty.
Kamila vždy varí vo veľkom. Odjakživa tak robila pre celú rodinu a v poslednom čase si zvyká na prípravu menších porcií. Podľa Sme si vydýchla len počas Vianoc, ktoré si chce naplno užiť. Vydala už celkovo šesť kuchárskych kníh a 11 rokov bola súčasťou relácie Tajomstvo mojej kuchyne. V relácii spolu s Pavlom Pospíšilom vymýšľali nové a jedinečné recepty.
Ak by ste Kamilu navštívili, určite by sa nestalo, že by doma nemala nič napečené. Ak si chcete jeden z jej koláčov pripraviť doma a radi si pochutnáte na jahodách alebo rebarbore, prípadne ich pestujete aj doma, určite vám ulahodí letný recept na tvarohový koláč s rebarborou a jahodami z kuchyne slávnej herečky.
Tvarohový koláč s rebarborou a jahodami
Recept nájdete na ďalšej strane: