Pripravte si bryndzáky podľa víťazov súťaže vo varení halušiek. Vďaka tajnej ingrediencii chutia ešte lepšie
Tradičný pokrm si môžete pripraviť aj vy majstrovsky.
Stali sa majstrami sveta vo varení bryndzových halušiek a prezradili aj recept na svoje fantastické jedlo. Majstri Haluškári preferujú tradičnú kuchyňu a už dlhé roky ju pripravujú svojim zákazníkom: „My sme vsadili na našu domácu, poctivú kuchyňu, ktorá sa z kultúrnych podujatí začala vytrácať [...],“ uviedol pre Dobré noviny zakladateľ Majstrov Haluškárov, Lukáš Majer.
Svojimi lahodnými haluškami upútali aj ľudí zo zahraničia: „Keďže navštevujeme rôzne kultúrno-spoločenské podujatia po Slovensku a Českej republike, tak sa stretávame aj so zahraničnou klientelou, ako sú napríklad Nemci, Američania, Maďari, Rusi a aj východné krajiny,“ opisuje Lukáš.
V čom spočíva nezameniteľná chuť ich halušiek? V prvotriednej kvalite surovín, no nielen v tej.
Halušky Majstrov Haluškárov
Recept pokračuje na ďalšej strane: