Vylepšené cestoviny talianskej šéfkuchárky sa stali legendárnymi. Kľúčom je špeciálna prísada
Na cestoviny potrebujete len tri ingrediencie a zvládne ich urobiť naozaj každý.
Variť každý jeden deň v týždni je náročná úloha. Najmä v tom prípade, keď preferujeme zložité jedlá, ktoré si vyžadujú dlhú a zložitú prípravu. Avšak chutné a lahodné pokrmy nemusia vzísť len z niekoľkohodinového varenia. To, že si úžasnú pochúťku môžete pripraviť aj jednoduchým spôsobom, dokazuje recept na úžasné cestoviny, na ktoré nepotrebujete skombinovať jedlo z celej špajze.
Kuchyňa pre všetkých
Vymyslela ho hviezda talianskej kuchyne, kuchárka a autorka mnohých kuchárskych kníh, Marcella Hazanová. Napriek tomu, že sa v ranom veku nepekne zranila a nemohla plne používať svoju ruku, v kuchyni vždy dokázala vyčarovať hostinu. Keď sa zosobášila s láskou svojho života, ich cesta viedla z Ameriky späť do Talianska, kde sa kuchárka narodila. Tu začala poskytovať lekcie varenia a vylepšovala sa v kulinárskom umení, píše Apetit.
Jej recepty zvládne aj úplný začiatočník, ale nesklamú ani pokročilého kuchára či kuchárku. Najmä však potešia milovníkov talianskej kuchyne i cestovín. Podľa New York Times je práve tento recept jeden z jej najznámejších a najobľúbenejších a možno preto, že pozostáva len z troch ingrediencií. Ak vám zvyčajne nezostáva veľa času a ingrediencií, určite ho vyskúšajte.
Rýchle a lahodné cestoviny talianskej šéfkuchárky
Recept pokračuje na ďalšej strane: