Dobré noviny
Vylepšené cestoviny talianskej šéfkuchárky sa stali legendárnymi. Kľúčom je špeciálna prísada
Alžbeta Vojtušová
Alžbeta Vojtušová

Vylepšené cestoviny talianskej šéfkuchárky sa stali legendárnymi. Kľúčom je špeciálna prísada

— Foto: Freepik/valeria_aksakova

Na cestoviny potrebujete len tri ingrediencie a zvládne ich urobiť naozaj každý.

Rýchle a lahodné cestoviny talianskej šéfkuchárky

Ingrediencie:

800 g lúpaných paradajok (môže byť aj z plechovky)

5 PL masla

1 ks cibule

500g cestovín

Lahodné cestoviny si pripravíte aj jednoducho.
Lahodné cestoviny si pripravíte aj jednoducho. Foto: Freepik

Postup:

1.) Cibuľu rozkrojíme na dve polovice, a vložíme ju na panvicu spolu s maslom a paradajkami a ich šťavou. Pridáme soľ podľa chuti.

2.) Na miernom ohni privedieme zmes do varu a necháme ju 45 minút variť bez prikrývky. Sem-tam premiešame a veľké kúsky paradajok roztlačíme lyžicou. Taktiež môžeme pridať soľ.

3.) Kým sa omáčka pripravuje, uvaríme si cestoviny. Napokon, predtým, ako ich do omáčky vmiešame, z nej vyberieme obe polovice cibule.

Dobrú chuť!

Časť 2 / 2

Už ste čítali?

Barborka Palušová. / Jedna z posledných fotiek celej rodiny.

Namiesto stužkovej jej pripravovali pohreb. Barborka si nestihla splniť veľký sen, no darovala život

Počas svojho krátkeho života bola anjelik, ktorý všade rozdával…

List od neznámeho dievčaťa zmenil jeho život. Slovák Marián sa vo Vietname zaľúbil a našiel cestu ku káve

Mal som asi naivnú predstavu, že ľudia, čo robia s kávou, sú bohatí, spomína…

Fotograf Miroslav Ondruš a jeho snímka, ktorá ohúrila verejnosť.

Lesník Miroslav Ondruš stál zoči-voči bojujúcim medveďom: Keď odišli, zachvátila ma poľovnícka triaška

Medvedica zaútočila na medveďa a ten sa dlho spamätával z toho, čo sa vlastne…

Seriálový Juan s milovanou Broňou a ich spoločnou dcérkou / Mario Cimarro v Dobrých novinách a Dobrom rádiu

Nikdy nezabudne, ako na pláži uvidel krásnu Slovenku. Mario Cimarro spoznal Broňu po mnohých omyloch

Pozrela sa na mňa s tými svojimi úžasnými modrými očami, až sa…