Pečené morčacie kúsky sú šťavnaté a chutia aj manželovi. Eva Pavlíková v recepte dbá na tri ingrediencie
Receptom ju inšpiroval herecký kolega Jozef Dóczy.
Herečka Eva Pavlíková sa svojou láskou k dobrému jedlu netají. Aj keď sa spočiatku zvykla držať inštrukcií v receptoch, dnes v kuchyni rada improvizuje. Inšpiráciu si prináša aj z dovolenkových destinácií. „Ak mi tam niečo zachutí, opýtam sa, ako to pripravili,“ priznala pre SME.
Ľúbi dobré jedlo
K exotike sa veľmi neuchyľuje, najväčším kuchynským experimentom, na ktorý sa zatiaľ dala boli chobotničky, no aj tie jej pri mori chutia lepšie. Najradšej pripravuje úplne obyčajné jedlá, ktoré si pochvaľuje aj manžel Igor. „Vravieva, že ich viem vynikajúco ochutiť. Zrejme je to tým, že ľúbim dobré jedlo,“ s úsmevom dodala.
Takým je aj legendárny recept na morčacie kúsky, ktorým ju inšpiroval herecký kolega Jozef Dóczy a o ktorý sa podelila v relácii Tajomstvo mojej kuchyne. Eva pri ich príprave používa tri ingrediencie, vďaka ktorým je jedlo originálne a ešte chutnejšie.
Pečené morčacie kúsky podľa Evy Pavlíkovej
Recept nájdete na ďalšej strane: