Tajomstvom kuracích krídeliek Zuzy Mauréry je jedna čerstvá bylinka. Zvládnete ich pripraviť okamžite
Ak chcete pripraviť túto dobrotu, nesmie vám chýbať jedna čerstvá surovina.
Pôvodne chcela byť letuškou, aj preto si naštudovala množstvo jazykov. Jej životná cesta sa však mierne odklonila a Zuzana Mauréry sa stala umelkyňou, išla tam v šľapajach svojich rodičov. Túto skvelú herečku môžeme dnes vídavať v úspešných seriáloch a oceňovaných filmoch. Napriek tomu, že jej práca zaberá množstvo času, Zuzana popri nej aj stíha variť. Jednou z jej špecialít je rýchle a chutné jedlo na kuracom základe.
„Varím málo. Stáť pri hrncoch považujem za stratu času,“ priznala herečka v rozhovore pre SME. Svoj čas v kuchyni teda obmedzuje na minimum tak, aby sa stihla venovať svoju povolaniu. Väčšinou, keď si v kuchyni nevie poradiť, zavolá svojej mame, ktorá ju naviguje. Rada si pochutná na rôznych jedlách, no niekedy najviac zbožňovala sladkosti - to sa však zmenilo: „Sladkosti už vyše dvoch rokov nejem. Myslím, že som si ich už odjedla v tej prvej päťdesiatke,“ hovorí Zuzana.
Pripravte si Zuzanine "šup šup" kuracie krídelká, ktoré máte hotové ihneď, no napriek tomu sú veľmi chutné.
Kuracie krídelká podľa Zuzany Mauréry
Recept pokračuje na ďalšej strane: