Učila sa od najlepšieho slovenského šéfkuchára. Šunkovými ružičkami Karin Haydu ohúrite každú návštevu
Ružičky z lístkového cesta sú lahodné a navyše nádherné.
Miluje jedlo a nedrží žiadne diéty - možno práve preto vyzerá skvelo a veľmi spokojne. „Ja si doprajem všetko, milujem sladké, milujem mäso, takže neodopieram si nič z týchto gastronomických pôžitkov a myslím si, že aj to je veľmi dôležité, ako človek vibruje, ako sa správa,“ prezradila Karin Haydu v rozhovore pre Topky.
Za gastronomickými zážitkami však nemusí chodiť len do reštaurácií, pretože si ich vďaka svojim kulinárskym zručnostiam môže dopriať aj doma.
Niekoľkokrát ich predviedla aj v relácii Tajomstvo mojej kuchyne a stala sa inšpiráciou pre mnohých kuchárov a kuchárky: „Ľúbim papať a rovnako aj vyvárať a vypekať,“ opísala svoju lásku k pripravovaniu jedál v jednom zo svojich príspevkov.
Ako uvádza Nový čas, slané recepty sa naučila pripravovať spolu so svojím svokrom Ondrejom Antovszkým, ktorý už ako malý sníval o svojej kuchárskej kariére a v hlave mal neustále množstvo receptov. Napokon sa stal tým najlepším slovenským kuchárom, akého ľudia poznajú - varil aj pre kráľovnú.
Karin sa od Ondreja veľa naučila a svoje poznatky vložila aj do receptu na šunkové ružičky, ktoré sú chutné, ale aj nádherné.
Šunkové ružičky Karin Haydu
Recept pokračuje na ďalšej strane: