Piecť sa učila od babičky. Po vychýrenej jablkovej štrúdli Andrey Verešovej sa vždy len zapráši
Nikdy jej nezostane čas na nudu. Voľný čas trávi aj v kuchyni.
„Priznám sa, že ja odmalička zbožňujem, keď to doma rozvoniava,“ priznala sa Andrea Verešová pod jedným zo svojich príspevkov na sociálnej sieti. Svoj pozitívny vzťah k vareniu a pečeniu rozhodne neskrýva a fanúšikom už neraz ukázala, čo dokáže v kuchyni, kde si to vraj užíva rovnako ako na móle. S denníkom Nový Čas sa podelila aj o recept na svoju vychýrenú jablkovú štrúdľu.
Štrúdľa, po ktorej sa len zapráši
Vraví, že jej rodina má najradšej domáci jablkový koláč. „Najlepšie na tom je, že štrúdľa je pomerne rýchla, diétna a všetkým veľmi chutí!“ pochválila sa Andrea Verešová v minulosti s dodatkom, že piecť ju učila milovaná babička.
Úspešná Slovenka rada vymýšľa nové špeciality, najobľúbenejšou je ale práve jablková štrúdľa. Pečie ju vraj často a vždy sa po nej zapráši. „Dôležité je ísť za svojím snom. Ale to už je trochu iný príbeh, teraz si poďme vychutnať čerstvo upečený koláč...“ napísala modelka. Tak čo, necháte sa zlákať aj vy?
Recept na štrúdľu podľa Andrey Verešovej:
Recept na nájdete na druhej strane: