Toto je desať potravín, ktoré vyhadzujeme príliš skoro. Na dvojke si pochutnáte aj po niekoľkých rokoch
Pozrite sa, ako neplytvať.
3. Konzervovaná alebo sušená fazuľa
Konzervovaná či sušená fazuľa bude pripravená na varenie, aj keď bola roky zabudnutá v rohu vašej špajze. Budú jedlé, no tie sušené budú možno po dlhšom čase potrebovať trochu viac namáčania.
2. Med
Ako uvádza portál Huff Post, mnoho ľudí si myslí, že keď ich med skryštalizuje, nie je jedlý. Toto tvrdenie je však mylné. V suchom a tmavom prostredí môže vydržať roky. Ak vám začne prekážať nejako tuhá konzistencia, stačí ho v skle ponoriť do hrnca s teplou vodou.
1. Lahôdkové mäso
Mäsové výrobky vo vákuovom obale vám vydržia neotvorené dva až tri týždne od zakúpenia. Obal ich totiž chráni pred kyslíkom, čím bráni množeniu baktérií. Po otvorení vrecka zjedzte jeho obsah do troch až piatich dní.