Vylepšené rezne na Vianoce nemôžu chýbať. Hana Gregorová ich každý rok pripravuje unikátnym spôsobom
Tie rezne sú prosto strašne dobré, prezradila herečka.
Stala sa hviezdou mnohých filmov a seriálov. Hana Gregorová síce chcela byť aj učiteľkou aj lekárkou, nakoniec jej najviac učarovalo herectvo. Popri ňom sa však venuje aj vareniu a pečeniu, aj keď pre Život priznala, že jej koláče nevyzerajú najlepšie. „Moje pečenie je výborné ale nevyzerá dobre. Vždy mi piekla kamarátka,“ prezradila herečka, ktorá radšej varí a s fanúšikmi sa rada podelí o svoje overené recepty. Jedným z nich je recept na rezne, ktoré nemôžu chýbať ani na vianočnom stole.
Na Vianoce sa neobmedzuje
Jej skvelé dobroty si sem-tam vychutnávajú aj kolegovia pri natáčaní a sama Hana priznala, že aj ona má problém jedlu odolať. „Ja jednoducho jedlo milujem. [...] Nie je nič, čo by mi nechutilo,“ povedala v rozhovore pre Paní Domu herečka, ktorá sa neobmedzuje ani na Vianoce.
Počas sviatkov na jej stole nemôže chýbať majonézový šalát a holandské rezne. Na tie má herečka svoj špecifický recept, ktorým sa riadi každý rok. „Tie rezne sú prosto strašne dobré,“ hovorí pre Život.
Rezne podľa Hany Gregorovej:
Recept pokračuje na ďalšej strane: