Z leča vytvoril tradičné slovenské karí. Martin Pyco Rausch pochopil, kedy sa netreba riadiť pravidlami
Moderátor často recepty upravuje a vylepšuje.
Na jeho Instagrame nájdete zväčša len lahodné a skvelé recepty. Jeden z našich niekdajších top moderátorov Martin „Pyco“ Rausch sa našiel v pripravovaní chutných jedál. Napísal už niekoľko kuchárskych kníh a o svoje skúsenosti sa delí aj s fanúšikmi na svojom Instagrame. S varením sa zoznámil už na strednej škole, neskôr svoje kulinárske umenie začal rozvíjať ešte intenzívnejšie.
„Aktívne denné varenie sa stalo stabilnou súčasťou života o čosi neskôr, keď som pochopil, že študovanie stravy, experimentovanie v kuchyni, a potom aj tvorba receptov budú pevným základom mojej existencie aj kreatívneho smerovania,“ prezradil v rozhovore pre Svet Evity. „K vareniu sa nedá nútiť. Ale ak v ňom človek nájde záľubu a radosť, je to ideálna životná skúsenosť, v ktorej sa môžete zlepšovať až do konca života,“ opisuje moderátor v rozhovore pre Fitshaker.
Spolu s tým, ako sa Martin vo varení zlepšuje, dokáže upravovať aj recepty, aby boli ešte lahodnejšie. Podobne vylepšil aj lečo. „Toto nie je iba lečo. Toto je tradičné slovenské karí,“ povedal vo videu s receptom. „Lečo nemá pravidlá, pridajte sezónne kúsky zo záhrady alebo trhoviska a bylinkami nešetrite. V závere varenia môžete do leča primiešať vajcia a krátko prevariť,“ odporúča.
Recept pokračuje na ďalšej strane: