Vianočná kapustnica od Pyca má štyri hlavné piliere. Nemusí byť bohatá na to, aby bola chutná
Hovorí sa, že by mala byť hojná, bohatá a nemalo by sa na nej šetriť. A ja som vlastne zvolil presne opačný postup, priznal Pyco.
Aj keď by štúdium na hotelovej akadémii mohlo značiť, odkiaľ pramení jeho láska k vareniu, opak je pravdou. Škola bola preňho len miestom, na ktorom sa naučil základy a získal všeobecný prehľad. Bývalý moderátor Martin Pyco Rausch svoje miesto v kuchyni objavil až neskôr a dnes je známy ako šikovný kuchár. Na sociálnych sieťach sa rád delí o svoje výtvory a urobil tak aj s receptom na vianočnú kapustnicu, na ktorú podľa neho nemusíme mať dlhý list ingrediencií.
Dnes jeho kulinárske tipy sledujú na sociálnych sieťach tisíce fanúšikov a Pycovi sa napokon podarilo preraziť tým, v čom sa cíti najlepšie. S blížiacimi sa najkrajšími sviatkami v roku prišiel aj s novou verziou receptu na kapustnicu.
„Je symbolom vianočného stolovania. Hovorí sa, že by mala byť hojná, bohatá a nemalo by sa na nej šetriť,“ prezradil vo videu. „A ja som vlastne zvolil presne opačný postup,“ vysvetlil. Kapustnica podľa Pyca má štyri hlavné piliere - cibuľu, huby, zemiaky a kyslú kapustu. Je hustá, bezmäsitá a dokonca vegánska.
Vianočná kapustnica podľa Martina Pyca Rauscha
Recept nájdete na ďalšej strane: