Plnené medovníky od Kamily Magálovej nesmú chýbať na štedrovečernom stole. Dlho zostanú mäkučké
Koláče sa skvelo hodia na sviatky.
Má za sebou desiatky filmových či divadelných rolí, viac ako dekádu pôsobila v relácii Tajomstvo mojej kuchyne a okrem toho napísala už niekoľko kuchárskych kníh. Jej recepty, ale aj štýl varenia i pečenia si obľúbili mnohí. „Moji diváci boli najmä v mojom veku a trošku mladší. Im nemôžete povedať, že ideme variť recepty, na ktoré si musíte ingrediencie doviezť z Indonézie. Ja som robila recepty, ktoré si mali gazdinky chuť urobiť hneď po tom, čo sa ten program odvysielal,“ prezradila herečka Denníku N.
Napečené, to áno, ale večeru nenachystá
Gazdinkou doma bola aj ona, keďže veľa vyvárala pre svoju rodinku. „Varím, aj koláče pečiem stále, lenže u mňa je tá chyba, že som bola zvyknutá variť vždy minimálne pre štyroch-piatich, neviem variť v malom. [...] Ktokoľvek príde na návštevu, tak u mňa jedlo a koláčik vždy nájde. Ale už sa učím variť menej, tak akurát pre jednu osobu,“ povedala v Sme.
Na Vianoce si však herečka zvykne vydýchnuť. „Ja milujem hory, v zime musím ísť do Tatier, niekde na hory a v lete zase to more,“ povedala Kamila v Mimóze. „Na Štedrý večer chodievame väčšinou na hory, pretože ja tam mám len 5 dní voľna. A tu si poviem, že si oddýchnem,“ hovorí.
Večeru už nechystá ona: „Ja som sa už nachystala v mojom živote dosť štedrovečerných večerí. Teraz sa nechám rozmaznávať, veď napečené bude,“ prezradila Denníku SME.
K Vianociam prirodzene patria aj medovníky, na ktoré ma Kamila skvelý recept, keďže ich ešte dopĺňa o lahodnú plnku. Podelila sa oň s divákmi relácie Tajomstvo mojej kuchyne.
Plnené medovníky Kamily Magálovej
Recept pokračuje na ďalšej strane: