Na vaječný likér podľa Adriany Polákovej stačia štyri ingrediencie. Dajte si však pozor na jednu vec
Vďaka jej receptu sa vám likér vždy podarí.
Dlhý čas sme sa s ňou zobúdzali do nového dňa, keďže bola moderátorkou rannej relácie Teleráno. Bývalá markizáčka Adriana Poláková je však známa aj vďaka svojim skvelým kulinárskym schopnostiam. Talentovaná cukrárka a kuchárka sa na sociálnych sieťach podelila aj o recept na vaječný likér, na ktorý vám stačia štyri ingrediencie.
Začala už v detstve
„Piecť som začala už ako 13-ročná, veľmi ma to bavilo. Stále som rada zháňala nové recepty a skúšala všetky možné koláče. Pýtala som si recepty všade, kam som prišla a kde mi chutilo,“ spomína si na svoje začiatky. Teraz prostredníctvom svojho profilu na Facebooku odovzdáva svoje rady a dlhoročné skúsenosti ľuďom, ktorí by sa v pečení chceli zlepšiť.
„Na Facebooku mám svoju stránku Adriana Poláková – pečieme s láskou a tam fungujem aj ako poradca. Nesmierne si vážim, keď sa na mňa obracajú ľudia s dôverou a pýtajú si nielen recepty, ale aj dobré rady. Odpovedám vždy, len niekedy to trvá trochu dlhšie,“ povedala v rozhovore pre Menučka magazín. Prostredníctvom svojej stránky sa podelila aj o recept na lahodný vaječný likér s vanilkou.
Vaječný likér Adriany Polákovej:
Recept pokračuje na ďalšej strane: