Tento zákusok nikdy neodmietne. Pri dezerte Zuzany Kronerovej si dajte pozor na to, aké banány použijete
Jednoduchý recept vám nezaberie veľa času.
Herečka Zuzana Kronerová je jednou z tých, ktorí varenie obľubujú. V kuchyni si rada pustí hudbu a ešte radšej je, keď sa ostatní prizerajú. „Veľmi rada varím pre množstvo ľudí. Navyše, je to asi profesionálna deformácia, no milujem, keď ma pritom obdivujú,“ prezradila pre Denník SME. Od mamy zdedila zelený zošiť receptov, z ktorej pripravuje rôzne jedlá.
Keď musí rozmýšľať, ide do kuchyne
„Mnohí sú prekvapení, že vôbec dokážem navariť a napiecť,“ hovorí pre .týždeň a priznáva, že v kuchyni sa cíti najlepšie. Dokonca hovorí, že „varenie je jej láska, relax a radosť“. Práve k tejto činnosti sa uchyľuje vždy „keď má ťažkú chvíľu, keď musí o niečom porozmýšľať - varenie ju od problémov odstaví.“
Aj chutný recept, na ktorý vám stačí pár banánov a niekoľko ďalších ingrediencií, pravdepodobne pripravuje s láskou. Je to „zákusok, ktorý nikdy neodmietne,“ uvádza v knihe Petra Novotného - Chuťovky z Markízy. Pri recepte nájdeme aj tip na to, ako dosiahnuť dokonalý výsledok.
„Na flambovanie použite zrelé banány. Sú chutnejšie a mäkšie,“ odporúča.
Flambované banány podľa Zuzany Kronerovej:
Recept pokračuje na ďalšej strane: