Do pirohov pridala jednu nezvyčajnú surovinu. Kvetka Horváthová ich pripravila z lásky k tradícii
Moderátorka sa rada zvŕta v kuchyni.
Už odmalička ju priťahovalo vystupovanie pred publikom, pred kamerou stála už ako 15-ročná. Okrem toho má však Kvetka Horváthová v krvi ešte jednu vášeň. „Babička skvele varila a piekla, moja mamina je tiež výborná kuchárka, ocino robí fantastickú fazuľovú polievku s údeným mäsom či huspeninu,“ prezradila v rozhovore pre Varechu. Ona sama varenie veľmi obľubuje.
Nebojí sa nezvyčajných kombinácií
„Pre mňa je varenie a pečenie veľkým relaxom, rada sa doma zvŕtam v kuchyni,“ uviedla ďalej. Svoje schopnosti a množstvo receptov, ktoré pozná, zdieľa s fanúšikmi na Instagrame. Ponúka množstvo rýchlych a chutných receptov, ale i nezvyčajných kombinácií surovín, ktoré chutia výborne. Rada experimentuje, ochutnáva rôzne jedlá a najradšej je, keď sa rodina stretne pri dobrom jedle.
Recepty inovuje a najčastejšie varí klasické jedlá. Naposledy siahla po tradičných pirohoch a pridala do nich jednu nezvyčajnú surovinu.
Pirohy Kvetky Horváthovej
Recept pokračuje na ďalšej strane: