Vystačíte si aj s tým, čo máte doma a po ruke. Pycove zapekané bagety sú skvelé aj ako jednohubky
Pripravíte ich rýchlo a nevyžadujú si takmer žiadne zručnosti.
Študoval na hotelovej akadémii a gastronómia bola odjakživa jeho hobby. Známy moderátor Martin „Pyco“ Rausch sa už ako 15-ročný zároveň uchádzal o pozíciu vo Fun rádiu a napokon začal aktívne moderovať. Stále v ňom však pretrvávala aj vášeň k príprave jedál. Vo svojich televíznych začiatkoch sa mu dokonca podarilo spojiť gastronómiu s povolaním moderátora, keď so Zdenou Studenkovou moderoval reláciu Menu.
Vrátil sa k svojmu koníčku
„Naučil som sa tam za tri roky veľmi veľa, ako moderátor aj ako kuchár. Najradšej som mal vydania, do ktorých prichádzali variť hostia z iných krajín,“ spomína si na natáčanie pre Menučka. Následne sa venoval iným projektom, pričom najviac sa preslávil vďaka televíznej súťaži Slovensko hľadá superstar. Napokon sa však opäť priklonil ku svojmu koníčku a v roku 2012 vydal svoju prvú kuchársku knihu.
Varenie je pre Pyca „kreatívny proces, ktorý kombinuje chute aj skúsenosti s odmenou na záver“, ako prezradil pre Svet Evity. Väčšinu svojho času venuje práve tejto činnosti, natáča, fotí rôzne recepty, postupy prípravy a videá i fotografie zdieľa na svojich sociálnych sieťach. Niektoré recepty sú zložitejšie, iné jednoduchšie a do druhej skupiny patrí aj rýchla bagetová chuťovka.
„Bagetový snack ako mini pizza, ktorý vznikne aj z toho, čo je práve doma a po ruke,“ opisuje ju na svojom Instagrame. Z receptu dokonca môžete spraviť aj viacero jedál, nielen zapečené bagety. Môžete ich servírovať ako „bohaté víkendové raňajky, olovrant alebo rýchlu večeru,“ píše moderátor. Následne, ak ich nakrájate, môžete ich využiť aj ako zapekané jednohubky. „Zaberie minimum času a netreba k nemu takmer žiadne zručnosti,“ hovorí Pyco o recepte vo videonávode.
Pycove zapekané bagety:
Recept pokračuje na ďalšej strane: