Bol najobľúbenejším jedlom jej detstva. Babičkin granadír varila Lucia Hablovičová už ako dievča
Dopraje si ho všade, aj v jej škôlke ho milujú.
Už ako 16-ročná sa stala modelkou, neskôr sa dokonca dostala na miesto riaditeľky súťaže krásy. Luciu Hablovičovú mnohí poznajú nielen vďaka jej kráse, ale aj preto, že sa na istý čas stala tvárou z obrazoviek. Moderovala totiž známu reláciu o šoubiznise Smotánka. Okrem toho pracovala aj ako dramaturgička a dokonca si založila vlastnú materskú škôlku.
Varí každý deň
Pred časom sa presťahovala sa na vidiek, kde žila so svojim synčekom Theom. Venovala sa najmä jemu a svojej škôlke, pričom každý deň vyvárala rôzne pochúťky. Vstávali bez budíka, učili sa spolu a pravidelne cvičili. „Popritom varím obed, riešim pracovné veci súvisiace so škôlkou, prípadne som v záhrade [...],“ hovorila bývalá modelka pre Mama a ja.
Aj keď ľúbi dobré jedlo, má šťastie, že miluje aj pravidelné dlhé prechádzky. Aj vďaka nim si udržiava skvelú postavu. Jej najobľúbenejším jedlom detstva bol babičkin granadír. „Mávali sme ho s uhorkovým šalátom alebo s kyslými uhorkami a musím povedať, že som sa ho naučila už ako dievča,“ prezradila pre Plusku.
Najviac si na tomto jedle obľúbila to, že „hoci ide o veľmi jednoduchú dobrotu, vždy a všade chutí inak. Dodnes mi pripomína bezstarostnosť detských čias. S radosťou si ho doprajem nielen u mamy, ale aj v reštaurácii alebo v mojej škôlke, kde ho takisto milujú,“ priznáva ďalej Lucia.
Granadír babičky Lucie Hablovičovej
Recept pokračuje na ďalšej strane: