Prenesie vás do Stredomoria. Ľahký letný šalát Romana Paulusa sa hodí na grilovačku, na obed aj na večeru
Na jeho prípravu stačí len pár ingrediencií.
Hľadáte osviežujúci a rýchly recept na leto? O jeden taký sa na sociálnych sieťach podelil aj šéfkuchár Roman Paulus, ktorý sa pri vysokých letných teplotách rád schladí studeným obedom v podobe šalátu plného uhoriek, paradajok, melóna a opečeného gréckeho syra.
Jeho príprava si nevyžaduje ani sekundu strávenú za zapnutým sporákom a dá sa zvládnuť aj pri vode, na opekačke či v prírode. „Perfektná kombinácia chutí a farieb vás okamžite prenesie do slnečného Stredomoria,“ láka šéfkuchár, ktorého šalát zvládnu prichystať aj mladší členovia domácnosti.
„Je jednoduchý, rýchly a hlavne osviežujúci! Perfektný na letné grilovačky alebo ako ľahký obed či večera,“ menuje Paulus. Na to, aby ste si ho mohli vychutnať aj vy, vám bude stačiť len chvíľka času a zopár ingrediencií.