Určite ho nebudete zohrievať. Karí s ryžou podľa Lenky Šóošovej musíte urobiť tak, aby sa ušlo každému
Recept známej moderátorky je rýchly, chutný aj nutrične vyvážený.
Keď sa jej narodili deti, začala sa stravovať úplne inak. Lenka Šóošová síce varí rada, no prešla si aj obdobím, kedy jej kulinárske nápady dochádzali. Dnes sa v kuchyni snaží tráviť čo najmenej času a to aj napriek tomu, že sa jej vďaka kamarátke opäť podarilo nájsť vášeň pre varenie.
Varí pre svojich
„Predpripravím si suroviny deň vopred, aby sme mohli byť radšej s deťmi vonku. Preto sú moje jedlá nenáročné a rýchle,“ vysvetlila Pluske známa moderátorka. Jej prvé pokusy v kuchyni pritom prebehli ešte, keď bola malá a dedka sa snažila okúzliť svojou špecialitou. Bola iba školáčka a pripravila vegetariánske fašírky z ovsených vločiek, ale zabudla ich nechať napučať. Dedko však nad jej dobrotou neohrnul nos. „Zjedol ich, povedal, že to je dobré, ale už mu ich nemám dávať,“ smiala sa Lenka.
Najradšej v kuchyni trávi čas vymýšľaním rôznych pochúťok pre svojich troch chlapov - manžela Richarda a synov Riška a Ronalda. Myslela na nich aj pri príprave svojho exkluzívneho karí. Jej recept je vraj nielen extrémne rýchly, ale je extrémne chutný a nutrične vyvážený.
Celý ho pripravíte v jednej panvici a nakoniec sa k nemu len uvarí ryža. „Nezabudnite toho urobiť tak veľa, aby sa ušlo každému, pretože toto jedlo určite nebudete zohrievať na druhý deň. Toľko vám proste doma nevydrží,“ presviedča obľúbená moderátorka.