Za minimum času dostanete maximum chuti. Jesenný šalát od Ivany Gáborík vás v chladnom počasí zahreje
Chuť tekvice doplní len zopár ingrediencií a ľahká večera je na stole.
Šaláty v sebe kombinujú zeleninu so strukovinami, mäsom a inými ingredienciami a aj keď sú ich studené verzie najpopulárnejšie, z jedálnička ich so začiatkom jesene netreba vyradiť. Dajú sa totiž pripraviť aj také, ktoré telo v tomto chladnom období zahrejú a potešia aj chuťové poháriky.
Minimum času a maximum chuti
S podobným receptom sa na sociálnej sieti podelila obľúbená Ivana Gáborík. Jej teplý jesenný šalát s hokkaido tekvicou, feta syrom a orechmi sa priam dokonale hodí do daždivého počasia a jeho príprava zaberie naozaj minimum času.
„Sezóna šalátov nemusí končiť príchodom chladného počasia. Stačí len trochu aktualizovať ingrediencie,“ vysvetľuje Ivana na svojom Instagrame a svojim sledovateľom ponúka rýchly recept plný chutných a dostupných ingrediencií.