Andrea Verešová vám upečie vianočku ako obláčik. Urobte ju takto a mäkkučkej pochúťke nik neodolá
Vôňa tejto úžasnej vianočky sa z kuchyne nevytratí.
Pečie, vyvára a svojím blízkym vzťahom ku gastronómii sa rozhodne netají. Napriek tomu Andrea Verešová vždy vyzerá dokonale a o svoju postavu sa poctivo stará. Rôzne recepty na jedlá, ktoré pripravuje, čiastočne aj upravuje, aby boli zdravšie a šetrnejšie k telu. Variť sa učila po boku babičky a svojho otca, o ktorom tvrdí, že bol úžasným kuchárom.
Vianočková párty
So svojou partiou kamarátok rada usporadúva „vianočkovú párty“, na ktorej pečú rôzne luxusné vianočky. Jemné pečivo, ktoré je vhodné do každého ročného obdobia, pripravuje Andrea špecifickým spôsobom a v jednom zo svojich príspevkov objasňuje, akým: „Sama ju najradšej robím zo šiestich prameňov. Dajú sa ľahko upliesť v jednej vrstve a nehrozí tak riziko, že sa vianočka pri pečení zosunie na stranu.“
„Pri pečení odporúčam venovať starostlivosť hlavne kvásku na začiatku a nechať ho pekne rozbehnúť. Kľúčové je aj dopriať vianočke dostatok času na dokysnutie po upletení. Avšak stále tu ešte máme posýpku z mandlí a práškový cukor. Tým zamaskujete úplne čokoľvek. Takže na nejakú tú prasklinu alebo zatúlaný prameň nepozerajte - na to sa tu vážne nehrá,“ dopĺňa modelka.
Ak sa chcete zahryznúť do kráľovskej mandľovej vianočky, vyskúšajte recept šikovnej gazdinky.
Kráľovská vianočka Andrey Verešovej:
Recept pokračuje na ďalšej strane: