Ak správne vyberiete múku, budú dokonalé. Palacinky Miriam Kalisovej miznú z taniera hneď po dopečení
Neuveriteľne lahodné palacinky moderátorky si zamilujete aj vy.
„Milujem variť, piecť, vytvárať nové kombinácie a tešiť sa z toho, keď hosťom chutí. [...] Pre mňa je jedlo niečo, čím nekŕmite len telo, ale aj dušu,“ hovorila Miriam Kalisová v rozhovore pre Dobrú chuť. Moderátorka sa vo varení vyžívala už odmalička, napísala aj kuchársku knihu a teraz sa venuje najmä sociálnym sieťam. „Mám veľkú radosť z toho, že dnes už je knižka v desaťtisícoch domácností,“ tešila sa v rozhovore pre Varechu.
Receptami pomáha ostatným
„Momentálne sa realizujem pri tvorbe videoreceptov, ktoré majú moje ženy na Instagrame veľmi rady. Keď vidím, ako pečú a varia moje recepty, tak ma tá spätná väzba posúva a motivuje ďalej, lebo viem, že to má zmysel,“ povedala Miriam Času. Zároveň je rada, že svojimi receptami môže pomôcť ostatným, ktorí majú k vareniu istý vzťah. Na Instagrame s fanúšikmi zdieľala aj skvelý recept na palacinky, pri ktorom je kľúčový výber múky.
Miriam miluje robiť palacinky a najradšej má, keď jej miznú rovno z taniera, ako ich vyberá z panvičky. „Som rada, keď sa mi aspoň jedna, dve ujdú popri pečení,“ dodáva v príspevku.
Dokonalé palacinky Miriam Kalisovej:
Recept pokračuje na ďalšej strane: