Chutí dobre na obed aj na večeru. Kuraciemu závinu od Kvetky Horváthovej odolá iba málokto
Moderátorka rada improvizuje a prispôsobuje sa našim chutiam.
„Pre mňa je varenie a pečenie veľkým relaxom, rada sa doma zvŕtam v kuchyni,“ bez okolkov priznáva Kvetka Horváthová pre Varechu. Spolu s manželom a dcérou sa stravujú pestro, jedia z každého rožku trošku a to šikovnej kuchárke dovoľuje tiež experimentovať za sporákom.
Dnes si už nechá poradiť
„Recepty mám z rôznych zdrojov - internet, televízia, nebojím sa pustiť aj do jedla, ktoré som niekde ochutnala, nemám žiadny recept a proste improvizujem, skúšam, prispôsobujem našim chutiam,“ hovorí známa moderátorka.
Už od mala sa najradšej učila na vlastných chybách a rady skúsenejších jej neprijímala. Dnes sa však na veci pozerá inak. „Nechcela som, aby mi radila mama. Všetko som skúšala sama a mala som radosť, keď sa mi niečo vydarilo. Dnes som už opatrnejšia, nechám si poradiť,“ priznala pre Sme.
Keďže skúsenej moderátorke vždy veľmi chutilo mäso a mala radšej slané ako sladké pochúťky, prichádza so skvelým tipom na obed alebo večeru v podobe kuracieho závinu. Štrúdľa plná šampiňónov a baby špenátu poteší každého milovníka slaných dobrôt.
Kurací závin podľa Kvetky Horváthovej:
Recept nájdete na ďalšej strane: